Om oss

Välkommen till en naprapat i Stockholm som sätter ett stort värde i hur vi bemöter våra patienter. Våra naprapater är certifierade, erfarna och gör allt för att besökarna ska känna sig trygga och förstådda. Efter ett inledande patientsamtal fastställer en naprapat en diagnos och en behandlingsplan. När besvären lindras kommer du att få råd kring hur liknande besvär kan förebyggas, för att de inte ska uppstå igen.

Vi utför behandlingar med de metoder som diagnosen kräver. Vanligt är att vi kombinerar manipulations- och mobiliseringstekniker med mjukdelstekniker som till exempel stretching, massage och bindvävstekniker. Vilka metoder som behöver användas i ditt fall kan vi endast veta efter ett samtal.

Vi vill tillhanda patienter i Stockholm med kompetenta och erfarna naprapater, i lokaler dit det känns tryggt och välkomnande att gå. Med gemensamma värderingar om att kunden ska få det allra bästa, gör vi gärna det lilla extra. Även om vi gör allt vi kan för att besvären ska lindras så fort som möjligt, ser vi ändå långsiktigt på våra kundrelationer. Skulle någonting hända i framtiden, eller om en vän får besvär, vill vi vara den klinik som rekommenderas.

Hos oss är du välkommen att boka akuttid eller en behandling längre fram. Vi återkommer till dig så snart vi kan.